.. Kiinnostuitko..?

Wisle on uuden ajan kokonaisvaltainen taksikyytien tilaus-, välitys- ja hallintapalvelu. Wislessä on oma mobiilisovellus asiakkaille ja kuljettajille/autoilijoille, ja on saatavilla sekä Android että iOS-laitteisiin. Välitysyhtiön toiminnot toimivat selainliittymän kautta.

Wisle luo lisäarvoa sinulle, yrityksellesi tai perheellesi. Lataa sovellus ja totea itse, kuinka helppoa palvelun tilaaminen on. Kannattaa myös seurata meitä somessa, sillä tarjoamme huikeita etuja seuraajillemme.

Wisle tarjoaa käyttöösi helppokäyttöisen taksin kyytitilaussovelluksen, jonka avulla seuraat tilauksen etenemistä järjestelmässä reaaliaikaisesti. Saat tietää kyytisi hinnan etukäteen riippumatta siitä, hyppäätkö Wisle-taksiin ilman etukäteistilausta vai tilaatko kyydin sovelluksella kotoasi.

Wisle on kehittyvä järjestelmä, jonka kehitysmatka on vasta alussa. Palvelu ei ole vielä saatavilla koko Suomessa, mutta laajenemme merkittävällä vauhdilla, sillä tarjoamme merkittävää lisäarvoa yhteisöömme.

Tule mukaan seuraamaan matkaamme. Seuraa Instagramissa sekä Facebookissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit lähettää sitä joko oheisella lomakkeella tai kirjoittaa meille suoraan sähköpostia osoitteeseen support@wisle.fi

Matkassa mukana – Wisle

Seuraa somessa niin pysyt kyydissä